Starity

Justin Bieber 19 éves exével randizik Scott Disick

2017. szeptember 26. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Instagram-hivatalos lett Scott Disick és Sofia Richie, Justin Bieber 19 éves exe.

hirdetés

Szombaton posztolt közös képet először Scott Disick (34) és Sofia Richie (19), amivel megerősítették a pletykákat, miszerint már pár hete egy párt alkotnak.

Emellett a modell és valóságshow-sztár egy „gratulálok” feliratú süteményt is közzétett, amely előtt smároltak a barátaik jelenlétében. Rajongók ezt a gesztust nem tudják hová rakni, hiszen közel egy hónapja vannak csak együtt, ám mégis sokan ez alapján azt feltételezik, hogy máris eljegyezték egymást.

Nemcsak Disick, hanem Richie is felvállalta új szerelmét, hiszen a sztorijában több fotó is megjelent partneréről. A barátaik szerint elválaszthatatlanok, a 24 óra minden percét egymás mellett tudnák tölteni.

Dúl a szerelem
Vajon mit jelent a gratulálok felirat?

Az is kiderült, miszerint Kourtney, Scott exe ki van bukva, nemcsak amiatt, hogy egy korban nem is legális lánynak csapja a szelet gyermekeinek apja, hanem azért is, mert méregdrága ajándékokkal halmozza el – gyerektartást persze elfelejt fizetni.

Rendszeresen shoppingolni viszi a modellt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek