Starity

Komoly alkoholproblémákkal küzdött Liam Payne a 1D alatt

2017. szeptember 26. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb tag nyílt meg küzdelmeiről a One Direction alatt: ezúttal Liam Payne teregette ki a kártyáit.

hirdetés
Komoly alkoholproblémákkal küzdött Liam Payne a 1D alatt
Fotó: Four / One Direction

Liam Payne legutóbbi interjújában mondta el, hogy bár a One Direction sok mindenben nagyszerű volt, az évek a rivaldafényben és a folyamatosan turnézás kihatott a mentális egészségére, és egy komoly függőséget is kialakított nála.

Elég komoly alkohol problémám volt, néha nem tudtam, hol a határ. (...) Egyszerűen fellépés, hotel, hotel, fellépés – erről szólt az életem. Nem tudtam aludni, mert a rajongók kint voltak. Pár srác beszélt nekem nemrégiben a mentális egészségről, és ez számomra is egy fontos téma. Néha lazítanod kell kicsit, sétálni egyet, élvezni a napot

– vallotta be.

Ennek ellenére nem zárkózik el a One Direction visszatérésétől, és nagyon büszke a négy másik barátjára, akik szintén szólóban remekelnek.

Az alkohol és a kábítószerek nem kínálnak megoldást a problémáidra! Az online-konzultáció alkalmas lehet arra, hogy megfogalmazd, kimondd a szerhasználattal (alkohol, drog, jogok) kapcsolatos, mindennapi életedben megjelenő nehézségeidet (munkahelyi, párkapcsolati, családi, egészségügyi, jogi ), kérdéseidet. A konzultáció során visszajelzéseket kaphatsz a leírtakról, egy figyelő, megértő embertől. Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok116-123 Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) – 116-111 (Az online-tanácsadás, anonim (névtelen), ingyenes és titoktartási kötelezettség által védett, üzeneteidet csak egy, nálunk dolgozó munkatárs látja, ő fogadja írásod és ő is válaszol majd Neked.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek