Starity

Első gyermekét várja Khloe Kardashian

2017. szeptember 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal azután, hogy kiderült, húga, Kylie áldott állapotban van, fény derült Khloe várandósságára is.

hirdetés

Fotó: Seth Browarnik / startraksphoto.com

Megkezdődött a nagy családbővítés a Kardashian-Jenner családban. Kylie Jenner után most Khloe Kardashian is első gyermekét várja. A 33 éves szőke szépség köztudottan tudatosan készült az anyaságra párjával, a tőle hét évvel fiatalabb Tristan Thompsonnal. A valóságshow-sztár és a kosárlabdázó kapcsolata körülbelül egy éve kezdődött, miután egy barátjuk által részt vettek egy vakrandin 2016 szeptemberében.

Fogalmatok sincs, milyen boldog Khloe!

– nyilatkozta az E! Online-nak egy forrás. Ez minden bizonnyal igaz is, hiszen Khloe kapcsolatuk egy éve alatt több ízben is elhintette, hogy soha nem volt még ilyen kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolata élete során.

Mint fent említettük, nem Khloe az egyetlen a családban, aki anyai örömök elé néz – 20 éves húga, Kylie is első gyermekét várja párjával, Travis Scott-tal; emellett nővérük, Kim Kardashian is babázni fog hamarosan, mivel egy általa választott béranya hordja a szíve alatt Kanye Westtel közös gyermekét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek