Starity

Beváltotta a DWTS Sasha Pieterse reményeit

2017. szeptember 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja nem bánta meg, hogy elfogadta a Dancing With The Stars készítőinek felkérését.

hirdetés

Nemrég startolt el a fent említett műsor legújabb évada, melynek első adásában Sasha Pieterse elárulta, hogy mivel jövőre férjhez megy, így szeretne jobb formába kerülni, ehhez pedig keresve sem találhatott volna jobb módot a táncnál. A DWTS be is váltotta reményeit, ugyanis mostanáig hét kilótól sikerült megszabadulnia a kemény edzéseknek, próbáknak köszönhetően.

Az elmúlt két évben olyan harminc kilót szedtem fel. Nagyon-nagyon fájt az, ahogy az emberek a hízásomra reagáltak. Olyanokat mondtak rám, hogy tuti terhes vagyok meg hogy egy dagadt disznó lettem. Dühösek voltak rám a külsőm miatt. Ez volt az egyik legnehezebb időszak, amin valaha átmentem. Fogalmam sem volt arról, mi folyik körülöttem, és nem tudtam, miképp oldhatnám meg a dolgot. A közelmúltban policisztás ovárium szindrómát diagnosztizáltak nálam, ami egy hormon egyensúlyhiány, így végre tudom, miért történik ez velem. A műsor hatását már most látom magamon. A legfontosabb, hogy újra önmagamnak érzem magam. Mióta a műsorban vagyok, leadtam hét kilót

– lelkesedett a szőke szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek