Starity

Bella Hadid nem rivalizál a nővérével

2017. szeptember 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves szupermodell a Harper's Bazaar magazinnak adott exkluzív interjút.

hirdetés

Mióta beindult Gigi Hadid karrierje, nincs könnyű dolga húgának, Bella Hadidnak, hogy kitörjön az árnyékából, ő azonban mégis megcsinálta és legalább olyan keresett modell, mint a testvére. Kívülállóként talán nehéz elképzelni, de azonos életcélok és karrier ide vagy oda, a két lány között rivalizálásnak nincs helye.

Az idő többségében a piacunk teljesen eltér egymástól, így ha ő kap meg előbb egy munkát vagy én, egyaránt tudunk örülni a másik sikerének. Elég munka van a világban mindkettőnk számára. Nincs okunk haragudni egymásra vagy versenyezni egymással

–- nyilatkozta Bella.

Minden tinédzsernek szüksége van arra, hogy tudja, ő ő és ez a legjobb, aki csak lehet. Az a legnehezebb az egészben, amikor ítélkeznek fölötted, és ez természetesen az én esetemben is előfordul. Szomorú, mert nemcsak az Egyesült Államokban vagy Európában történik meg, hanem szerte a világon. Egymás bármilyen nemű bántalmazása egy őrült dolog.

A barna hajú szépség továbbá azt is bebizonyította, hogy két lábbal áll a Földön: szülei nem kényeztették el, mindenért maga dolgozott meg.

Számomra sosem tűnt helyénvalónak az, hogy pénzt kérjek a szüleimtől. Sosem költöttem. Még most is rosszul érzem magam, ha pénzt kell kiadnom. Boldogabbá tenne, ha vennék magamnak egy ötdolláros pólót, mintha egy designer darabot választanék. 18 éves koromig nem is volt designer cuccom, azóta van, hogy én dolgozok meg érte és veszem meg magamnak. Az első pár Louboutin cipőm megvásárlása óriási dolog volt számomra. Az emberek mindig azt hiszik, a szüleink mindenfélével elhalmoznak minket, de anyukám például soha nem vett nekünk designer holmit. Apukám is csak inkább apró, de jelentősségteljes dolgokat vett, ami nagyon boldoggá tett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek