Starity

Kit Harington eljegyezte Rose Leslie-t

2017. szeptember 28. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca sztárpárja rövidesen házasságot köt majd! Eljegyzésükről már jó ideje pletykálnak, de csak most vált biztossá, hogy Kit gyűrűt húzott Rose ujjára.

hirdetés

A The Times magazin erősítette meg a hírt, miszerint Kit Harington és Rose Leslie jegyesek lettek, noha az érintettek igyekeztek titkolni a nagy hírt, amit  Mr K.C. (Kit Catesby) Harington és Miss R.E. (Rose Eleanor) Leslie néven tetettek közzé.

A worcestershire-i David és Deborah kisebbik fia, Kit és az aberdeenshire-i Sebastian és Candy Leslie középső lánya, Rose bejelenti eljegyzését

– olvasható a fent említett lap leendő házasulandói rovatában.

Kit és Rose egyébként a Trónok harca forgatásán szerettek egymásba, és 2012 óta lakotnak egy párt. Kapcsolatuk ideje alatt ugyan többször is szakítottak, de végül mindig visszataláltak egymáshoz.

A Havas Jont életre keltő színész pár héttel ezelőtt James Corden The Late Late Show-jában vallotta be, hogy összeköltöztek szerelmével, a műsor másik vendége, Nicole Kidman pedig rögtön arról kezdte faggatni, mikor szándékozik elvenni vagy legalább eljegyezni kolléganőjét, ám akkor még Kit szégyenlősen elpirult a gondolattól is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek