Starity

Marilyn Monroe mellé temetik Hugh Hefnert

2017. szeptember 28. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem 64 évvel a világhírű szexszimbólum halála után helyezik nyugovóra mellé a Playboy magazin 91 évesen elhunyt alapítóatyját.

hirdetés

Hugh Hefner nagy népszerűségnek örvendő férfimagazinjának első címlapján Marilyn Monroe pózolt, akihez olyan mély érzések fűzték a lapszerkesztőt, hogy a színésznő halála után, mintegy 25 évvel ezelőtt 75 ezer dollárért (~ 19.3 millió forint) megvásárolta a mellette lévő sírboltot, vagyis egymás mellett nyugszanak majd a Los Angelesben található Westwood Village Memorial Parkban.

Érdekesség, hogy ugyanebben a mauzóleumban számtalan hírességet helyeztek végső nyugalomra, többek között Truman Capote-ot, James Coburnt, Rodney Dangerfieldet, Merv Griffint, Dean Martint, Natalie WoodotFarrah Fawcett-et és hazánk büszkeségét, Gábor Zsazsát.

A csak Hefként ismert playboy 91 éves korában, családja körében hunyt el az ikonikus Playboy-villában, ahol televíziós műsorát is forgatták több, mint egy évtizeddel ezelőtt. Halálának híréről fia, Cooper Hefner értesítette a nyilvánosságot.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek