Starity

Gwen Stefaninál elkezdődött a karácsonyi készülődés

2017. október 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan még bő két hónap van hátra az ünnepekig, a 48. születésnapját holnapután ünneplő szőke szépség már most karácsonyi lázban ég.

hirdetés

Gwen Stefani pár hete már elhintette, hogy karácsony alkalmából valami különlegességgel készül, mostanra pedig biztossá vált, hogy You Make It Feel Like Christmas címmel karácsonyi lemezt készített, melynek első előfutárát nemrég közzé is tette a Santa Baby című nóta képében, mely dal Eartha Kitt 1953-as szerzeményének átdolgozott verziója.

Értesüléseink szerint Gwen október 6-án, az Interscope Records gondozásában megjelenő kiadványán összesen 12 tétel kerül elhelyezésre, melyek között hat saját dalt találhatunk és ugyanennyi feldolgozást – köztük a méltán ismert és népszerű Last Christmast, a White Christmast, a Let It Snow-t és a Jingle Bellst is. Ráadásképp a korong címadó dalát az énekesnő nem kisebb személlyel, mint kedvesével, Blake Sheltonnal énekelte fel, akivel a The Voice forgatásán szerettek egymásba 2015-ben.

Blake és Gwen egyébként már tavaly is együtt karácsonyoztak, kapcsolatuk pedig egyre komolyabbra fordul – állítólag már a házasság és a gyerekvállalás kérdése is szóba került közöttük, mi több, mindkettő visszatérő téma beszélgetéseik során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek