Starity

Justin Bieber kirohanása 2014-ben rosszabb volt, mint gondoltuk

2017. október 02. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber menedzsere vallott a történtekről: nem csak a letartóztatás volt a probléma akkoriban.

hirdetés

Scooter Braun az a férfi, aki felkarolta Justin Biebert karrierje kezdetén, most pedig megnyílt a 2014-es kirohanásáról, ami már-már felért egy idegösszeroppanással.

2014 vad év volt Biebs számára: paparazzókkal verekedett, részegen vezetett, drogot találtak nála (nem egyszer), szóba került a prostitúció hírével is, emellett rajongóit a semmibe vette – több tiszteletlen lépést is tett irányukba. Ám az i-re a pontot talán az tette fel, amikor letartóztatták ittas száguldozás miatt.

Sokkal rosszabb volt, mint amire az emberek gondolnának. Cserben hagytam őt napról-napra. Egyszerűen a pokolban éltünk, annyira sötét, rossz helyen volt

– osztotta meg gondolatait Braun.

Utálok ilyenekről beszélni, hiszen más embereknek is vannak problémáik. Az enyém fontosnak érződik, de nem az, hiszen nem élet-halál kérdése. Justin elért egy olyan pontra, ami már akkor komoly gond volt.

Braun ennek ellenére nem tervezte, hogy cserben hagyja a fiatal srácot.

13 éves korában megígértem neki, hogy sosem hagyom őt el, sosem csalódok benne. Úgy tervezem, tartom magam ehhez

– mondta.

Bár Justin sosem beszélt nyilvánosan az incidensről, idén Instagramon tett közzé egy bejegyzést, amelyben kifejtette, hogy mennyire hálás, hogy végre megtalálta önmagát és jó helyen van az életben.

Továbbá elmondható róla, hogy sokat változott: többször bocsánatot kért, meghódította az EDM-piacot, tiszta életmódot folytat és még egy Grammyt is bezsebelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek