Starity

Michael Schumacher örül negyedik helyének

2010. október 25. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Schumacher, a hétszeres világbajnok elárulta: örül, hogy 4. lett a koreai nagydíjon.

hirdetés
Michael Schumacher örül negyedik helyének

Michael Schumacher, a hétszeres Formula–1-világbajnok idén tért vissza az autósportba. A rajongók azt várták, hogy újra ő legyen a világbajnok, azonban idén még a 4. helyezésnek is örül.

Így nyilatkozott: „Nagyon elégedett vagyok a mai versenyem alakulásával, és ezúton is szeretnék köszönetet mondani a csapatomnak, amiért az tökéletesen végignavigált engem ezen a délutánon. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolók hatalmas élményadagot kaptak, és nem bánták meg, hogy kijöttek az F–1 történetének első koreai nagydíjára. Az FIA jó döntést hozott azzal, hogy a biztonsági autó mögül rajtoltatta el a mezőnyt, mivel egy éles rajt valóban teljesen kivitelezhetetlen lett volna az extrém körülmények miatt. Az egyetlen, ami miatt kicsit bánkódhatunk a nap végén, hogy Nicót  sajnos kiütötték a versenyből, hiszen ha ez nincs, akkor egy még jobb eredménnyel zárhatta volna a csapat ezt a hétvégét.”

Nico Rosberg arról adott rövid interjút, hogy nem érti, mi volt a kocsijával, mert egész héten tökéletesen ment. A szombati időmérőn az 5. helyet érte el, de sajnos a futamon nem tudott helyezést szerezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek