Starity

Liam Payne: „Utáltam az életemet!”

2017. október 05. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves énekes számára komoly küzdelmet jelentett a One Direction élén való helytállás. Erre az időszakra emlékezett most vissza.

hirdetés
Liam Payne: „Utáltam az életemet!”

Liam Payne már korábban is szót ejtett arról, hogy egy olyan világhírű fiúbanda élén lenni, mint a One Direction közel sem volt könnyű, sőt! Az ő esetében a folyamatos utazás, a szeretteitől való távollét és az állandó megfelelési kényszer alkoholizmust váltott ki, így nem túloz, amikor a csapatban töltött éveire úgy hivatkozik, mint élete legrosszabb időszakára. Legújabb interjújában felhozott egy esetet, amikor a családjával fogyasztotta a vacsoráját éppen, amikor egy gátlástalan fotós véletlenül ugyan, de megütötte az édesanyját, ő pedig könnyekben tört ki.

Csak szerettem volna enni egy burgert a szüleimmel. Kisírtam a szemem a történtek után. Azt gondoltam, képtelen vagyok ezt tovább csinálni. Igazán utáltam az életemet

– magyarázta az énekes, aki ma már szintén családapa – Cheryl Cole-lal közös kisfia, Bear szeptemberben volt féléves.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek