Starity

Fergeteges koncertet adott az R5 Bécsben!

2017. október 06. 20:08   |   Szerző: Necrid

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozatsztár Ross Lynch és családtagjaiból álló bandája hazánk közelében, az osztrák Bécsben adott koncertet október 5-én.

hirdetés

Október 5-én ismét ellátogatott az amerikai pop-rock együttes Bécsbe a New Addictions Tour keretein belül, hogy a legutóbbi EP-t promotálja és szórakoztassa rajongóit. A banda előtt azonban a legkisebb fivér, a dj Ryland Lynch lépett színpadra, majd utána a Violettából ismert argentín Jorge Blanco adta elő néhány számát. Ross Lynch és testvérei ezután majdnem két órás koncertet adtak, amiben megszólalt legújabb számuk is, a Hurts Good, melyhez klip is készült a napokban.

Olyan számok is hallhatóak voltak, amiket négy, akár öt évvel ezelőtt írtak, mint az I Can't Forget About You, vagy a Wishing I Was 23. A koncert felénél Ross maradt egyedül a színpadon, és a közönség kívánságait meghallgatva játszott három számot akusztikus verzióban. Majd visszatértek testvérei, s még az előbbinél is jobb hangulatot teremtettek.

A magyar rajongók azonban ismét reménykedhetnek, hiszen a koncert végén Ross felfedezett egy magyar rajongót a közönségben, majd rákérdezett, ki érkezett hazánkból, mire a közönség fele felemelte a kezét. Lehetséges, hogy a következő turnéba már Magyarország is benne lesz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek