Starity

X-Faktor: Megvan az első két kieső

2017. október 14. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A megosztó idei X-Faktor ma éjszakát kezdetét vette az RTL Klub-on, este 8-kor.

hirdetés
X-Faktor: Megvan az első két kieső
Fotó: RTL Klub

Ma este 8-kor elindult az X-Faktor műsora, ami a reklámok miatt közel három órásra nyúlt. Bár előzetesen sok kritika érta a négy mentort (Radics Gigi, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex), ők igyekeztek bizonyítani nemcsak társaiknak, hanem a nézőknek is. A látványos tehetségkutatót végül Berta Dániel nyitotta meg energikusan, őt pedig Tóth Bettina követte, ugyanolyan tempóval.

London Kids sokak szerint felejthető teljesítményt produkált, ám Mézes Norbert sem győzött meg mindenkit. Bereznay Dániel, aki az utolsó pillanatban, két napja csatlakozott, nem volt könnyű helyzetben, ám megoldotta a feladatot. Ricco és Claudia egyértelműen a közönség kedvence volt, míg a legextrémebb versenyző, Erdős Viola közepesen remekelt. Abaházi Nagy Lívia után a stúdióban szem nem maradt szárazon, így a hangulatot a Radio Mobster oldotta. Gulyás Roland fantasztikus átalakuláson ment át, ami talán barátnőt is talál neki, addig pedig Serena Rigacci Miley Cyrus slágerével állt színpadra. Az estet Puskás Peti mentoráltja, Hegedűs Péter zárta.

Fél 12-höz közeledve Tóth Gabi bemutatta új dalát pazar tűzelemekkel fűszerezve, folytatva a népdal vonalat, amelyet még korábban elkezdett.

A KIESŐK

Ezután a show vezetője, Kiss Ramóna felkonferálta a versenyzőket és mentoraikat. Először a továbbjutók neveit hallhattuk, majd elsőként

  • Radio Mobster

távozott, őt pedig a zsűri (majd nézői) döntése alapján

  • Hegedűs Péter

követte.

Jövő héten ugyanebben az időpontban tér vissza az X-Faktor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek