Starity

#KPOP: Seventeen unit comebackek

2017. október 21. 12:12   |   Szerző: Pocok2001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Seventeennek köztudottan sok tagja van (13!), akik alegységekre vannak osztva: Vocal Unit, Hiphop Unit és Performance Unit.

hirdetés

Most mindhárom alcsapat külön dalt jelentett meg, illetve egy új formáció is debütált a Seventeen Project 2017 keretei közt, aminek kicsúcsosodásában egy új album várható novemberben.

SVT Leaders - Change Up

Az új alegység tagjai a három, már meglévő unit leaderei: Woozi, S.Coups és Hoshi. Érdekesség: az M/V-ben látható, hogy hárman egy széken ülnek, de a sorrendjük mindig változik. Ez azt jelképezi, hogy mindig támaszkodhatnak egymásra. 

SVT HipHop Team - Trauma

Ez a csapat már megjelentett egy dalt, a Check In-t, aminek nagy sikere volt. Tagjai: S.Coups, Wonwoo, Mingyu és Vernon, akik mindannyian rapperek. Érdekesség: bár Wonwoo eredetileg énekesnek trainingelt a Pledisnél, a Traumában mégis Mingyu énekel (szintén rendkívül jól!).

SVT Performance Team - 13월의 춤

Ebben az alegységben a főtáncosok vannak: Hoshi, Jun, THE8 és Dino. Nekik is megjelent már egy videójuk, a Highlight, aminek egész csapatos verziója is van. Sőt, a két kínai tag, Jun és THE8 saját dalt is kapott, természetesen elképesztő koreográfiával. 
Érdekesség: a táncukban modern táncos elemek is felfedezhetők, illetve sok múlhat az előadáson is (nem véletlenül "Performance" Team). A tánc mellett a dalt is ők énekelték fel.

SVT Vocal Team - 바람개비

Az énekesek unitja öt tagot számlál: Woozi, DK, Seungkwan, Joshua és Jeonghan alkotják. Woozi, még a SVT Leaders egyik VLIVE-jában azt mondta, hogy a stáb nagyon vigyáz rá, hogy mit mondanak, hogy ne legyen spoiler. Később S.Coups nyilatkozta, hogy minden összefüggésben van. Nos, ezzel a négy videóval lezárult a Seventeen Project 2017 alegységes része, úgyhogy lehet gyártani a teóriákat a novemberi comebackig!

Nektek melyik dal tetszett a legjobban?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek