Starity

Christinát verte a férje?

2010. október 26. 16:04   |   Szerző: Jelena

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A válófélben lévő énekesnő alsó ajka alatt apró sebhelyet szúrtak ki a figyelmesebbek, és mivel a leszbikalandjait már kivesézték a lapok, itt az újabb történetszál: a brutális férj.

hirdetés
Christinát verte a férje?

Jordan Bratmannek esze ágában sincs kiköltözni a közös otthonjukból – írták meg a lapok hétvégén, és a jövőben olyan bizonyítékok láthatnak napvilágot, melyekből kiderülhet, milyen is valójában Xtina férje. A sztori az énekesnő ajka latti apró sebhely körül forog, amit persze az érintett és a barátok tisztáztak, de ez a hírgyárakat a legkevésbé sem zavarja.

Christinát  a kisfiával október 14-én fotózták le; éppen aznap adta be a válókeresetet, amikor feltűnt az a bizonyos sebhely. A hír gyorsan terjedt, miszerint Bratman és Aguilera a fizikai bántalmazásig jutottak a válást megelőző vitáik során. A TMZ azonnal lehozott egy cáfolatot, amiben egy közeli isemerős azt állította, hogy szó sincs családon belüli erőszakról. „Egyszerűen elesett. Egy egyszerű esés az oka, ennyi” – állította az informátor.

A RadarOnline már ennél részletesebben közölte a hírt. Egy szemtanú elmondasá szerint Christinát pár nappal korábban kórházba kellett vinni  „mert ömlött a vér a szájából, ami fel is volt dagadva”, és tele volt púpokkal meg horzsolásokkal. A  híresség állítólag a Los Angeles-i Cedars Sinai Egészségügyi Központba jelentkezett sérüléseinek kezeltetésére, de nem egyedül érkezett, hanem a férjével, aki azt állította a nővéreknek, hogy neje „elesett”. Az informátor úgy tudja, az énekesnő még pár öltést is kapott a seb összezárására. A Radar megkeresésére a pár sajtósa nem kívánta kommentálni az értesülést.

A legszelídebb verzió szerint még mindig nagyon szeretik egymást, de „inkább már csak barátok, mint házastársak”. Aguilera a szokásos „kibékíthetetlen ellentétek” frázisra hivatkozott a válókeresetben.

Christina Aguilera azokat a korábbi pletykákat sem volt hajlandó kommentálni, miszerint nyitott kapcsolatban éltek, amit az ő leszbi kalandjai tettek volna tönkre. Hárítólag csak annyit mondott: „Tisztelem a férjem annyira, hogy ne teregessem ki a részleteket. Jelenleg csak az foglalkoztat, hogyan éljem túl az előttem álló napokat.”

Vajon melyik verzió az igaz? Tényleg bántalmazták, vagy csak kitaláció?Reméljük, hogy nem került sor családon belüli erőszakra. Sok sikert kívánuk az énekesnőnek az újrakeszdéshez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek