Starity

Testvérsorozatot kaphat az Odaát

2017. október 26. 15:03   |   Szerző: AniH

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wayward névvel érkezik a 13 éve futó amerikai sorozat, az Odaát testvérsorozata.

hirdetés

Az anyasorozat 13. évadában három részt szentelnek majd az új történet bevezetésének, amik közül az elsőt a héten láthatjátok. A hírről az EW magazin számolt be elsőként. A félévadzáró és nyitó részek lesznek a hivatalos pilot, de a csütörök esti részben ismerhetjük meg Patience Turnert. Az ő szemszögéből mutatátják majd be történéseket, ha a sorozatot végül berendelik.

Patiencen kívül még öt másik főszereplőről tudunk, többen közülök régóta ismert kedvenceink. Jody Mills, akivel még a 5. évadban találkozhattunk Bobby által, illetbe Donna Hanscum, aki egy-egy epizódan jelent meg a 9. és 10. évadokban. Ők ketten, serifekből lett vadászok, sokat tapasztalt nők vezetik majd útjukon a négy fiatal lányt, Claire Novakot, Castiel porhüvelyének lányát, Alex Jonest, akit vámpírok neveltek fel, valamit a már említett Patience Turnert, aki az első évadban bemutatott médium, Missouri Moseley unokája. A negyedik lány egy új, még rejtélyes karaktert, Kaia Neives, akinek különleges képessége van: álmában más világokat tud meglátogatni.

Bár a szinkronos részekre még várnunk kell, te is segíthetsz az új sorozatnak, hogy saját évadot kapjon. A közösségi hálókon a  #wayward hashtag használásával te is kifejezheted hozzájárulásdod, illetve a csatorna oldalán pár nappal a vetítés után ingyen megtekintheted, ezzel pedig hozzáadsz te is a nézettséghez.

Ti mit gondoltok a főként női főszereplőkkel rendelkező sorozatról? 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek