Starity

Bartók Eszter: „Imádom a sportot!”

2010. október 26. 18:06   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bartók Eszter egyedi stílusával sok zenerajongó szívébe lopta be magát. A csinos énekesnő sokat változott a Megasztár óta, a Tinilady Esztivel a sportról és az étkezési szokásairól beszélgetett.

hirdetés
Bartók Eszter: „Imádom a sportot!”

Tinilady: Mennyire kell figyelned a súlyodra?

Eszter: Viszonylag könnyű dolgom van a súlyommal, jó géneket örököltem(nevet). Ám egy kiszemelt ruhadarabért képes vagyok megduplázni a napi edzés mennyiségét, még jobban figyelek arra, hogy mit eszem. Szóval azért figyelek rá.

Tinilady: Milyen ételeket szeretsz enni?

Eszter: Vannak időszakok, amikor ezt vagy azt jobban kívánom, de alapvetően mindenevő vagyok. Viszont gyülölcsből kilókat is képes lennék magamba tömni (nevet).

Tinilady: Szoktál otthon főzni?

Eszter: Igen, szeretek főzni. Azt hiszem, hogy a csirkepörköltöm tésztával már egész finomra sikeredik (nevet).

Tinilady: Sportolsz valamit, és ha igen, milyen rendszerességgel?

Eszter: A sport az életem része, nagyon szeretek mozogni. Valahogy a zenével a mozgás egyszerre indult bennem. Például, amikor a Marionett című számomat hangszereltük, képtelen voltam egy helyben ülni (nevet). Mostanában a súlyzózás, aerobic, ami jellemző rám, de imádok úszni, evezni, strandröpizni. Igazából bármit szívesen sportolok, kivéve a monotom futást, mert az inkább untat. Egyébként pedig bármilyen harmonikusan összerendezett mozdulatsor lázba hoz.

Tinilady: A Megasztár óta sokat változott a külső megjelenésed is, kislányből csinos nő lettél. A színpadon kívül mennyire érzékelted magadon ezt a változást?

Eszter: Bizony eltelt hat év a Megasztár óta. Ott kaptam az első magas sarkú cipőt Lakatos Márktól. Elkezdtem megkedvelni őket, és egy nap azt vettem észre, hogy tele lett a szekrényem különféle magas sarkú szandálokkal, cipőkkel, csizmákkal. Most már nem csak a színpadon, hanem amúgy is szívesen hordok ilyen holmikat, mégis csak öregedtem és változtam ez idő alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek