Starity

Robert és Kristen egy időre visszavonul

2010. október 26. 18:06   |   Szerző: B.Bess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpáros visszavonul rövid időre a Breaking Dawn forgatása után. A rajongók megnyugtatása érdekében nem örökre, csupán szeretnének kicsit pihenni.

hirdetés
Robert és Kristen egy időre visszavonul

Robert Pattinson és Kristen Stewart a Twilight Saga befejező része után szeretnének egy kicsit eltűnni a rivaldafényből, és Hollywoodtól messze kipihenni magukat.

A More! magazin forrása szerint Keira Knightley nyomdokaiba lépve egy himalájai megatúrára készülnek: „Kristen ismeri Keirát, aki pár éve egy himalájai túrán vett részt, hogy rendezze magában a hírnévvel járó őrületet. Meggyőződése, hogy nekik is Robbal ezt kellene tenniük. Azt akarja, hogy csak egy átlagos pár legyenek, ne pedig sztárok.”

Ez a bizonyos forrás azt is elmondta, hogy a Bella Swan és Edward Cullen megformálásával híressé vált pár szeretné, ha olyan szintre juthatnának, mint Johnny Depp – elismertek akarnak lenni, és csak olyan szerepeket elvállalni, melyek tényleg érdeklik őket: „A Twilight után Johnny Depp-szintű hírnevet akarnak elérni, hogy csak akkor dolgozzanak, ha akarnak, amikor pedig nincsenek a kamerák előtt, akkor mindenki hagyja békén őket.”

Ez mind szép és jó, csak hiába forgatják le hamarosan az utolsó könyvből készülő filmet, az őrület nemhogy lankadni, hanem még két évig csak nőni fog. A film második részét ugyanis 2012 novemberében fogják bemutatni. Lehet, hogy talán nem kellene elvonulót fújni, hanem szerepeket vállalni, hogy ne mindenki Bella Swan és Edward Cullenként ismerje még őket 5 év múlva is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek