Starity

Nemet vált A meztelen dobos sztárja

2017. október 28. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves színész-zenész úgy döntött, a későbbiekben női testben szeretne élni.

hirdetés

Teddy Geiger neve sokaknak ismerős lehet, hiszen egyrészt ő a One Direction és Shawn Mendes dalszerzője is, emellett pedig a filmrajongók láthatták őt a 2008-ban bemutatásra került A meztelen dobos című filmben Rainn Wilson, Emma Stone, Josh Gad, Christina Applegate, Jane Lynch és Jason Sudeikis oldalán.

A színész-zenész rajongói közül sokaknak feltűnt, hogy Teddy külseje alaposan megváltozott az utóbbi időben, egyikük pedig összeszedve bátorságát rákérdezett ennek miértjére, mire az érintett bevallotta: nemváltáson megy keresztül.

Teddy akkor és most – valóban szembeötlő a különbség

Oké... csak mert kedvesen kérdeztél... Átváltozok. Beszéltem erről pár közeli barátommal és a családommal úgy egy hónappal ezelőtt, és ez megadta nekem a bátorságot, hogy belevágjak. Úgy érzem, a következő lépés az, hogy elmondjam mindenkinek. Szóval itt tartunk. Lehet szeretni vagy utálni, de hosszú ideje ez vagyok már. Szeretlek titeket, srácok

– üzente Teddy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek