Starity

Megan Fox karrierje mélypontjáról mesélt

2017. október 28. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves színésznő az egyesült királyságbeli Cosmopolitannak mesélt arról, melyik volt karrierjének mélypontja, ahonnan úgy érezte, nincs visszaút.

hirdetés

Megan Fox élete a kívülálló számára tökéletesnek tűnhet, hiszen mindene megvan, amire ember csak vágyhat: csinos külső, szerető család, ismertség, siker, pénz. A színésznő azonban mindezek ellenére sem maradéktalanul boldog, hiszen 2009-ben csúnyán összekapott Michael Bay rendezővel, aminek következtében búcsút kellett intenie a Transformers-franchise-nak. Ez a mai napig nagyon érzékenyen érinti saját bevallása szerint.

Michael egyfajta őrült, aljas, rosszfiús image-et akart kreálni magának. A forgatásokon olyan akar lenni, mint Hitler és ami azt illeti, olyan is. Karrierem mélypontja volt, amikor neki köszönhetően kirúgtak, de enélkül nem tanultam volna a dologból olyan gyorsan. Minden, amit tehettem, az volt, hogy elnézést kértem, ő azonban visszautasította a bocsánatkérésemet. Huszonhárom évesen túlságosan önelégült voltam, akkor még nem láttam, hogy mindez a nagyobb jóért történik. Tényleg azt hittem, olyan vagyok, mint Jeanne d’Arc

– vallotta Megan, aki azóta kibékült Michaellel, sőt szerepelt is a férfi új filmsorozatában, a Tini nindzsa teknőcökben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek