Starity

Popsztárok a könyvpiacon I. rész

2017. október 30. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vannak popsztárok, akik bizony nem elégszenek meg a zenei sikerekkel és az írás terén is kipróbálják magukat. Jól is teszik, hiszen nem árt, ha az ember több lábon akar megállni. Össze is szedtünk néhány hírességet, akik regényt, vagy önéletrajzi könyvet írtak, hogy ti is meglássátok, hogy bizony jó, ha több dologban kipróbáljuk magunkat.

hirdetés

Manu Gavassi

Brazília közkedvelt popénekesnője, aki úgy váltott át a kellemes hangzású akusztikus zenétől a kiforrott szexi stílusig, hogy az ember szinte már azt sem tudja, mivel is rukkol elő. Naná, hogy könyvet ad ki! A tehetséges énekesnő november 1-jén dobja piacra első regényét. Az Olá, Caderno! című ifjúsági könyv főszereplője a 17 éves Nina, aki más tinikhez hasonlóan próbálja megtalálni a helyét a világban. Az ő nehézségeit és érzéseit követhetjük majd nyomon a hamarosan boltokba kerülő naplószerűen megírt kiadványban.

Hilary Duff

Bármibe fog bele, az arannyá válik. Énekel, színészkedik, divattervezőként tevékenykedik és bizony még ír is. Az énekesnő háromrészes trilógiája, az Elixir remekül megmutatta, hogy ebben is tehetséges. Nem meglepő tehát, hogy a 2010-ben kiadott első regénye hamar a közönség kedvencévé vált, feljuttatva így a sztárt a sikerlisták élére. De persze itt nem is állt meg a dolog, hiszen 2011-ben jött a folytatás, a Devoted, majd ezt követte 2013-ben a True: An Elixir Novel, amely óta szintén azt várjuk, hogy a híresség visszatérjen az íráshoz.

Demi Lovato

2013-ban jelentette meg első könyvét. Staying Strong címmel került a boltokba (hazánkban Légy erős címen olvasható) a sokszor érzelmi válságaival középpontba kerülő énekesnő az év 365 napjára szóló tanácsainak összessége. Ha őszinték akarunk lenni, bizony mi is bevallhatjuk, hogy ha valaki, hát ő aztán biztosan tudja, hogy milyen tanácsokat lehet adni, hiszen rengeteg rossz döntést hozott korábban, így bőven van tapaszlata, amelyből meríthet.

Jennifer Lopez

Önéletrajzi könyvvel került a könyvesboltok polcaira és bizony őszintesége be is jött. Hihetetlenül sikeres lett True Love című 2014-ben megjelent könyve, hiszen a hazánkban Igaz szeretet címen megjelent kiadvány bepillantást enged a szakmai munkásságába és a magánéletébe is, mindezt természetesen remek fotókkal megspékelve. Nem csoda tehát, hogy 2015-ben újabb könyvvel lepte meg a nagyérdeműt. A It Might Be a Red Flag If ...: A Humorous and Inspirational Guide to Dating című könyben tanácsokat osztogat, mindezt pedig humoros és őszinte formában. Ki is ne akarna olyan lenni, mint ő?

Britney Spears

2000-ben dobta piacra önéletrajzi könyvét, amelyet édesanyja, Lynn Spears segédletével sikerült megírnia. A Britney Spears' Heart To Heart című könyv rajongóknak ajánlott, ugyanis megosztja a siker mögötti élményeket és exkluzív fotókat közöl arról, hogy milyen út vezetett ahhoz, hogy ő váljon a pophercegnővé, megmutatva így annak jó és rossz oldalát is. A sztár azonban nem állt meg ennél az egy kiadványnál. 2001-ben ugyanis kiadta A Mother's Gift című regényét, amelyet szintén édesanyja oldalán vetett papírra. Érdekesség, hogy a hazánkban A szeretet éneke címen megjelent könyvből még film is készült, amely Brave New Girl címen került az amerikai televíziók képernyőire, mi pedig Kegyetlen valóság címen láthattuk azt. A hihetetlen történet kicsit az ő életéből is merít, de megvan a saját története is, és bizony abszolút tanulságos olvasmány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek