Starity

Katy Perry látványos showt akart... most megkapta!

2017. október 29. 18:06   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden zenész rémálma: szegény Katy egy kisebb technikai probléma miatt a levegőben ragadt néhány percre. Még ezt is olyan „katysen” reagálta le!

hirdetés

Katy Perry legutóbb Nashville-ben koncertezett, ahol hatalmas tömeg előtt lépett színpadra. A fellépés teljesen rendben is ment egészen addig, amíg nem történt egy kisebb műszaki baki – ami miatt Katy egy időre a levegőben ragadt.

Képzeld csak el, Katy éppen a közönség felett „repült”, amikor az őt mozgató állvány egyszer csak beragadt, és nem mozdult tovább, így az énekesnő ott lógott az emberek felett, a semmi közepén.

Most először ragadtam itt fent

– mondta az énekesnő, aki viccesen azt kérdezte közben a közönségétől, hogy mit kéne most csinálnia:

Kezdjek el vicceket mesélni vagy sztorizni? Esetleg kezdjek bele egy újabb dalba? Mindenki gyorsan vegye elő a telefonját, mert ez egy igazi, YouTube-ra illő pillanat!

Nyilván azonnal kamerázták is a szerencsétlenül járt sztárcsajszit, így ezt a kellemetlen bakit most te is csekkolhatod az alábbi videón:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek