Starity

Rockmaraton 2018: megjöttek az első nevek

2017. október 30. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rockmaraton Fesztivál alig pár perce jelentette be hivatalos Facebook-oldalán a 2018-as fesztivál első fellépőit.

hirdetés

A Rockmaraton Fesztivál 2018-ban is megrendezésre kerül, a nagyszabású rockzenei fesztivál helyszíne pedig ezúttal is a dunaújvárosi Szalki-sziget lesz.

A szervezők pénteken már felkészítették Facebook-oldaluk követőit arra, hogy hétfőn tizenegy órakor érkeznek az első nevek. Az akkori posztban azt írták, három külföldi bandát és tíz hazait hoznak, a külföldi bandákat pedig stílusra is bontották, úgyhogy indulhatott a találgatás. A mai napon a death metal, a power metal és a punk bandák első képviselőiről rántották le a leplet, melyek közt van olyan banda is, ami visszatérő vendége a fesztiválnak.

Pénteken új lemezzel jelentkezik, ahol az ígéretek szerint a korai korszak nyers agressziója köszön vissza: a Cannibal Corpse jövő nyáron garantáltan legyalulja a fejeket! Nem először érkezik a Powerwolf csapata sem, napjaink egyik legnépszerűbb német power metal csapata újra bizonyít majd a színpadon. A brit punk második hullámának egyik zászlóshajósa a GBH – Colin csapata köztudottan szereti a magyar közönséget, jövőre épp negyven éve rombolják szét a színpadokat világszerte, kötelező volt meghívni őket!

– olvasható a bejegyzésben.

Magyar fellépők közül eddig az alábbi bandákat tekintheti meg a közönség biztosan a 2018-as fesztiválon: Angerseed, Apey & the Pea, Don Gatto, Krampüs, Moon and the Nightspirit, Nova Prospect, Prosectura, Road, Sear Bliss, Watch My Dying.

November 6-ig még kedvezményesen tudjátok beszerezni a jegyeket innen, utána az ár emelkedik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek