Starity

Hét fős csapatként folytatja tovább az Oh My Girl

2017. november 01. 22:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oh My Girl JinE-je távozott a formációból, valamint ügynökségével is megszüntette szerződését fennálló egészségügyi problémája miatt.

hirdetés
Hét fős csapatként folytatja tovább az Oh My Girl
Fotó: WM Entertainment

Október 30-án a WM Entertainment hivatalos közleményt adott ki, melyben az olvasható, hogy közös megegyezés alapján megszüntették az Oh My Girl egyik tagjával, JinE-vel kötött szerződést – aki így nemcsak a csapatból, hanem a cégtől is távozott. Az idol egyébként 2016 óta ideiglenes szüneten volt betegség (anorexia tünetei) miatt.

Hello mindenki, ez itt a WM Entertainment.
Először is szeretnénk megköszönni az összes rajongónak, akik rátaláltak és szeretik az Oh My Girlt. Ügynökségünk előadója, az Oh My Girl-tag, JinE egészségügyi állapotából kifolyólag több, mint egy éve inaktív. Ez idő alatt ügynökségünk és a csapattagok is gyógyulását tartották a legfontosabbnak, s vártuk felépülését. Hosszan megbeszélés után, elhatároztunk, hogy tiszteletben tartjuk JinE döntését, miszerint új utat szeretne magának találni. Emiatt tájékoztatunk titeket, hogy a JinE-vel kötött exkluzív szerződést megszüntettük. Arra kérjük a rajongókat, hogy továbbra is szeressétek és támogassátok JinE-t, aki új utat keres magának, valamint az Oh My Girlt is, akik ezentúl hét fővel folytatják. Köszönjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek