Starity

Hét fős csapatként folytatja tovább az Oh My Girl

2017. november 01. 22:10   |   Szerző: silenc

Az Oh My Girl JinE-je távozott a formációból, valamint ügynökségével is megszüntette szerződését fennálló egészségügyi problémája miatt.

hirdetés
Hét fős csapatként folytatja tovább az Oh My Girl
Fotó: WM Entertainment

Október 30-án a WM Entertainment hivatalos közleményt adott ki, melyben az olvasható, hogy közös megegyezés alapján megszüntették az Oh My Girl egyik tagjával, JinE-vel kötött szerződést – aki így nemcsak a csapatból, hanem a cégtől is távozott. Az idol egyébként 2016 óta ideiglenes szüneten volt betegség (anorexia tünetei) miatt.

Hello mindenki, ez itt a WM Entertainment.
Először is szeretnénk megköszönni az összes rajongónak, akik rátaláltak és szeretik az Oh My Girlt. Ügynökségünk előadója, az Oh My Girl-tag, JinE egészségügyi állapotából kifolyólag több, mint egy éve inaktív. Ez idő alatt ügynökségünk és a csapattagok is gyógyulását tartották a legfontosabbnak, s vártuk felépülését. Hosszan megbeszélés után, elhatároztunk, hogy tiszteletben tartjuk JinE döntését, miszerint új utat szeretne magának találni. Emiatt tájékoztatunk titeket, hogy a JinE-vel kötött exkluzív szerződést megszüntettük. Arra kérjük a rajongókat, hogy továbbra is szeressétek és támogassátok JinE-t, aki új utat keres magának, valamint az Oh My Girlt is, akik ezentúl hét fővel folytatják. Köszönjük.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek