Starity

Elkelt Deena Nicole Cortese

2017. november 02. 17:05   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ex-husigolyó és vőlegénye hétvégén mondták ki a boldogító igent, mely eseményről természetesen a volt realitys szereplők sem hiányoztak.

hirdetés

Christopher és Deena mindig is ugyanabba a baráti körbe tartozott, ám egymáshoz közelebb csak 2011-ben kerültek. Chris és szülei korábban nézték a Jersey Shore-t, és nem akarták elhinni amikor fiuk ezzel a bizonyos lánnyal kezdett el találkozgatni. A pár már öt éve randizott egymással, amikor úgy döntöttek örökbe fogadnak egy kiskutyát, akinek a Cali nevet adták és közös házat is vásároltak. 

Fotó: Instagram

A tavalyi év nagyon nehéz volt Deena és a  családja számára, hiszen apukája leukémiával küzdött, ám Chrisnél jobb támaszt keresve sem talált volna. Néhány hónappal az apa halála után az ifjú pár Mexikóba utazott – a tengerparton, a csillagok alatt, hátuk mögött a hullámzó tengerrel Chris feltette a nagy kérdést Deenának, a válasz pedig természetesen igen volt. 

Fotó: Instagram

Az esküvőre október 28-án, szombaton került sor Archertownban, New Jersey-ben. A meghívottak közt szerepeltek természetes a valóságshow további szereplői is, így jelen volt Jenni Farley, Nicole Polizzi, Samantha Giancola, Mike Sorrentino, Pauly DelVecchio és Vinny Guadagnino is. A csodálatos helyszínt és a képeket az esküvőről alább tekinthetitek meg. 

Fotó: Instagram
Képfelirat
Fotó: Instagram
Fotó: Instagram
Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek