Starity

Jared Leto mégsem lesz Hugh Hefner

2017. november 02. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész sajtóképviselője cáfolja a híreket, miszerint Leto a Playboy alapítóatyjának bőrébe bújik.

hirdetés

Nem sokkal azután, hogy elhunyt Hugh Hefner, a The Hollywood Reporter nyilvánosságra hozta, hogy Brett Ratner rendezésében életrajzi film készül a laptulajdonosról, melynek főszerepében Jared Letót láthatjuk majd. Az azóta eltelt hetekben közben olyan pletykák kaptak szárnyra a filmrendezőről, miszerint szexuálisan zaklatott hölgyeket, ezzel pedig közel egyidőben Jared sajtóképviselője is megszólalt és kijelentette, hogy a színésznek soha nem is volt köze a készülőben lévő produkcióhoz.

Jared Letónak nincs és nem is volt köze a Brett Ratner rendezte Hugh Hefner-filmhez, és nem is fog együtt dolgozni vele a jövőben sem

– olvasható a nyilatkozatban.

Ma délelőtt a Playboy Enterprises kiadott egy nyilatkozatot, melyből kiderült, hogy a film készítési folyamatát a Ratnerrel kapcsolatos vádak tükrében bizonytalan időre felfüggesztik.

Megrendülten értesültünk a Brett Ratnert ért vádakról. Ezt a fajta viselkedést teljességgel elfogadhatatlannak tartjuk. További közleményt akkor adunk ki a RatPac Entertainmenttel közös projektünkkel kapcsolatban, amikor már átlátjuk ezt a helyzetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek