Starity

Laboum: Yulhee távozott a csapatból

2017. november 05. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A formáció ügynöksége közleményben jelentette be a Laboum-tag, Yulhee távozásának hírét.

hirdetés
Laboum: Yulhee távozott a csapatból
Fotó: Twitter / LABOUM

November harmadikán, teljesen váratlanul jelentette be a NH Media, hogy közös megegyezés alapján megszüntették exkluzív szerződésüket a Laboumból ismert Yulhee-val. Az ügynökség közleményéből kiderült, hogy a fiatal előadónak már egy ideje nem vágya az, hogy a szórakoztatóiparban tevékenykedjen.

Sziasztok, ez itt a NH Media. Először is, szeretnénk bocsánatot kérni a rajongóktól, hogy ilyen szomorú és váratlan hírrel szolgálunk. Eldöntetett, hogy Yulhee távozik a Laboumból. Yulhee korábban többször is tájékoztatta ügynökségünket arról, hogy nem szeretne tovább a szórakoztatóiparban dolgozni, és a hosszas megbeszélések után úgy döntöttük, megszüntetjük vele szerződésünket, tiszteletben tartva kívánságát. Szeretnénk még egyszer elnézést kérni a rajongóktól, akik annyira szeretik a csapatot. Igyekszünk átsegíteni ezen a Laboumot és, hogy újrakezdjék a csapat tevékenységeket és megtalálják helyüket. Köszönjük.

A 19 éves ex-idol Instragram-oldalán osztotta meg a rajongóihoz írt nyílt levelét.

Mindenki! Sziasztok, Yulhee vagyok.
Úgy tűnik, egyre hűvösebb az idő. Mindannyian jól vagytok? Győzödjetek meg róla, hogy melegen legyetek felöltözve, ne fázzatok meg.
Valószínűleg mindannyian frusztráltak és meglepődtetek a hír miatt, sajnálom. Annyira sajnálom, de valamit el akarok mondani a Latte-knak, ezért tollat ragadtam.
Az elmúlt három évben, miközben a Laboum tagjaként promótáltam, sok csodálatos emléket töltöttem a rajongókkal és a csapattársaimmal, és ezért nagyon hálás vagyok, boldog voltam. Az elmúlt években sokat sírtam és legalább annyit nevettem is, nagyon sok boldog napot éltem meg, sok szeretet kaptam, amit akkor azt hittem, megérdemlek! 
Azonban volt olyan időszak, mikor rengeteg kérdés fogalmazódott meg bennem, érzelmileg nehéz volt, aggódtam a jövőmmel kapcsolatban, és voltak olyan pillanatok is, amiket nem tudtam elviselni. Ez idő alatt beszéltem aggodalmaimról csapattársaimnak és ügynökségemnek, akik úgy döntöttek, hogy tiszteletben tartják döntésem. Fájó szívvel jelentem be, hogy ez az utolsó napom, hogy a Laboum Yulhee-jaként üdvözöltelek titeket. 
Biztosan nagyon meglepődtetek a hír hallatán, sajnálom. Annyira sajnálom, hogy csalódást és fájdalmat okoztam a rajongóknak, akik mindig szeretetet adtak. Latte-k biztosan csalódottak vagyok, amiért nem tartottam meg ígéretemet, miszerint mindig mellettetek leszek és több időt fogok veletek tölteni, de visszanézve, nagyon sok boldog közös emlékünk van, amiket soha nem felejtek. Sajnálattal és hálával tartozom a Laboum-béli csapattársaimnak, akik a nehézségek ellenére elfogadták döntésemet. A jövőben is támogatni fogom őket, mindig!
Bár ez az utolsó alkalmam a Laboum Yulhee-jaként, s most arra kérlek titeket, hogy továbbra is támogassátok a csapatot, akik még keményebben fognak dolgozni, és kérlek a jövőben támogassátok azt, amit csinálni fogok, valamint engem, Kim Yulhee-t. Sajnálom, és annyira, de annyira hálás vagyok a rajongóknak, a csapattagoknak, a Global H Medianak az értékes idő, emlékek és tapaszalatok miatt.
Végül azoknak, akik szeretetet adtak és támogattak – őszintén köszönöm nektek és soha nem felejtelek el titeket. Köszönöm.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek