Starity

Különös képet posztolt a Within Temptation

2017. november 05. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csapat korábban már elárulta, hogy gőzerőkkel dolgoznak legújabb nagylemezükön, most azonban egy kép kíséretében hatalmas pánikot keltettek...

hirdetés
Különös képet posztolt a Within Temptation
Fotó: Facebook/Within Temptation

A 2014-és megjelenésű Hydra óta csend honolt a Sharon den Adel vezette együttes háza táján, ugyanis semmi információt nem osztottak meg azzal kapcsolatban, hogy esetleg készülőben van-e már az új albumuk, avagy sem. Márciusban azonban végre „megtört a jég” és egy, az Instagramon közzétett kép kíséretében megtudhattuk, hogy a holland hatos már dolgozik az újdonságon, ám arról egyelőre még nincs rendelkezésre álló információ, hogy mikor is fog a boltokba kerülni.

Ezt követően, szeptemberben újfent felcsigázták rajongóikat, ugyanis ismét a már fent is említett közösségi-oldalon tettek közzé egy fekete-fehér fotót, melyen maga az énekesnő pózol, továbbá fel van tüntetve a csapat neve, valamint a 20 Years On Fire felirat. Első megállapításra a felvétel egy készülő lemez, illetve DVD borítójaként tetszeleg, ám a formáció nem osztott meg információt azt illetően, hogy az új korong mellett készülnek-e egyéb újdonsággal.

A minap azonban egy különös képpel rukkoltak elő, mely fotó fekete alapján az áll, hogy Sharon den Adel hivatalos bejelentésre készül. A rajongók többsége azonnal kétségbeesett, hiszen elmondásuk szerint e megnyilvánulás kicsit sem jelent jót. Egyesek szerint, a vokalista elhagyja az általa alapított csapatot, mások viszont azt is pedzegették, hogy a WT több, mint húsz évnyi zenélés után feloszlani készül, de olyan is akadt aki úgy véli, hogy a 43 éves vokalista ismét anyai örömök elé néz.

Bármi is álljon a háttérben arra hamarosan fény derül, ugyanis egy holland lap értesülései szerint a zenekar frontasszonya szerdán fog véget vetni a találgatásoknak, melynek keretein belül kiderül, hogy valóban szomorú hírrel kell szembesülniük a fanatikusoknak, vagy a már készülőben levő korongról kapunk újabb információkat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek