Starity

Öt éve debütált Lee Hi

2017. november 05. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal dél-koreai szólista debütálásának ötödik évfordulója alkalmából pár kedves szót intézett szeretett rajongóihoz.

hirdetés

November negyedikén a YG Entertainment megemlékezett szólistája, Lee Hi debütálásának ötödik évfordulójáról, valamint a fiatal előadó pár sort is intézett rajongóihoz.

Úgy érzem, mintha csak tegnap lett volna, mikor legelőször színpadra álltam debütáló dalommal, de ez már az ötödik évfordulóm, elképesztő érzés, de közben azt is érzem, hogy az idő túl gyorsan elrepült. Köszönöm mindazoknak, akik szerettek engem és zenémet, egészen a tinédzser éveimtől mostanáig, azaz 22 éves koromig; boldog voltam. Szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyire szeretlek titeket és köszönöm nektek. Mindent meg fogok tenni, hogy jó imidzzsel és dalokkal szolgáljak nektek. 10-15 év múlva még kiválóbb előadó leszek.

Fotó: www.yg-life.com

Az előadóval 2012-ben a KPop Star tehetségkutató műsor első évadában találkozhatott a nagyérdemű, ahol a második helyig meg sem állt. A show-t követően a YG Entertainmenthez szerződött le, s még abban évben megtörtént debütálása a 1.2.3.4 dalával. Az elmúlt évek alatt több díjat is bezsebelt, valamint elmondható róla, hogy üde színfolt a koreai popzene palettáján – szólisták szempontjából mindenképp.

Olyan slágerek fűzödnek a nevéhez (a teljesség igénye nélkül), mint az It's Over, a Rose, a 한숨 (Breath) vagy éppen a 손잡아 줘요 (Hold My Hand). Jelenleg visszatérése készül, amire nagy valószínűséggel még idén sor kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek