Starity

Öngyilkos lett a Veronica Mars sztárja

2017. november 04. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű széria sztárja, a Felix Toombsot alakító Brad Bufanda november 1-jén távozott az élők sorából.

hirdetés

A színész sajtóképviselője hivatalosan is megerősítette a szomorú hírt, miszerint Brad november 1-jén öngyilkos lett – kiugrott egy Los Angeles-i épületből. Az idegenkezűség teljességgel kizárható, hiszen egy búcsúlevelet is találtak a rendőrök a helyszínen, melyben a színész köszönetet mond az életében fontos szerepet játszott embereknek.

Bufanda egyébként televíziós sorozatokban kezdte karrierjét, ám az igazi áttörést az Ármány és szenvedély, valamint a Veronica Mars című sorozatokban játszott szerepei hozták meg számára, de a közönség láthatta még őt a Los Angeles-i tündérmesében is. Halálának idején a jövőre bemutatásra kerülő Stan the Man című romantikus filmet forgatta.

Nyugodjon békében!

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek