Starity

Bemutatkozott Jeon So Yeon

2017. november 05. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cube Entertainment jóvoltából újabb szólistát köszönthetünk a k-pop zenepiacán: bemutatkozott Jeon So Yeon. Nemcsak maga a fiatal tehetség, hanem rajongói is várva-várták debütálását.

hirdetés

A Cube Entertainment gyakornokával, Jeon So Yeonnal 2016-ban a Produce 101 első évadában találkozhatott a nagyérdemű, ahol ugyan nem sikerült a top 11 közé jutnia (a 20. helyen végzett), ám az emberek szeme megakadt a tehetséges lányon. Ezután az Unpretty Rapstar 3 műsorban bizonyíthatott ismét, ahol nagyobb népszerűségre tett szert.

2017-es évben elérkezett Jeon So Yeon számára a nagy nap – november ötödikén végre debütálhatott. A 19 éves idol Jelly nevezetű, vidám hangulatú dalával mutatkozott be hivatalosan, amihez természetesen egy fiatalos és igazán színes videoklip dukál. A klip kisebb meglepetést is tartogat, ugyanis néhány Cube-előadó is szerepet kapott benne: Lai Guan Lin (Wanna One), E'Dawn és Wooseok (Pentagon), Jo Woo Chan (SMTM6-versenyző).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek