Starity

K-pop visszatérés: Super Junior

2017. november 13. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért a rajongók hosszas várakozása! Nyolcadik stúdióalbuma képében tért vissza a dél-koreai klasszis formáció.

hirdetés

Októberben harangozták be, hogy a várva-várt Super Junior-visszatérésre hamarosan sor kerül. A rajongók azóta Super Junior-lázban égtek, hiszen a formáció idestova két éve nem igazán hallatott magáról.

Először a 비처럼 가지마요 (One More Chance) érkezett október 31-én, ami visszatérésük előfutáraként és kedvcsinálójaként is szolgált egyben. Az E.L.F-ek hosszas várakozása végül november hatodikán lejárt. A dél-koreai klasszis csapat aznap jelentette meg PLAY címmel új, szám szerint nyolcadik stúdióalbumát, valamint a Black Suit videoklipje is megérkezett.

A SUJU egyébként a napokban ünnepelte fennállásának tizenkettedik évfordulóját, így méltón ünnepelhetik meg jubilálásukat, emellett a rajongók joggal örülnek újdonságuknak, hiszen rég hallatott magáról a SJ, ám a formáció ezúttal sem teljes, ugyanis Ryeowook és Kyuhyun jelenleg kötelező katonai szolgálatát tölti, így ők most nem tartanak a csapattal, bár utóbbi részeit bevonulása előtt felvették. Kangin és Sungmin nem vesznek részt a visszatérésben, Siwon pedig a promóciók során lesz inaktív tag.

A koronga összesen tíz szerzemény került elhelyezésre. Hallgasd meg alább!

Az album fizikai formátumban kétféle verzióban szerezhető be: Black Suit és One More Chance.

A két verzió borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek