Starity

Belecsöppentek a modellek a Star Wars-univerzumba

2017. november 07. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az illusztrátornak köszönhetően a Millennium Falcon előtt vonuló, vagy éppen a Halálcsillag folyosóján pózoló modelleket láthatunk.

hirdetés

Star Wars-lázban ég a Harper's Bazaar novemberi száma! Ami nem is csoda, hiszen idén decemberben érkezik a filmsorozat nyolcadik része, azaz Az utolsó Jedik. A magazin ebből kifolyólag felkereste a Csillagok háborúja egyik illusztrátorát, Brian Roodot és kérte segítségét, hogy a manapság nagy népszerűségnek örvendő vagy éppen feltörekvő modelleket (Kaia Gerber, Bella Hadid, Gigi Hadid, Taylor Hill és Kendall Jenner) elevenítsen meg a híres franchise egy-egy klasszikus jelenetében – természetesen mindezt stílusosan.

A művész igent mondott a felkérésre, s így született meg a Millennium Falcon előtt vonuló, a Halálcsillag folyosóján, a Hoth bolygó tundráján, vagy fénykarddal pózoló manöken képe. No, lássuk!

Csillagok háborúja IV: Egy új remény – Taylor Hill (Carolina Herrera ruha és Manolo Blahnik cipő)
Fotó: Harper's Bazaar, Illusztráció: Brian Rood
Csillagok háborúja IV: Egy új remény – Kendall Jenner (Missoni ruha és cipő)
Fotó: Harper's Bazaar, Illusztráció: Brian Rood
Csillagok háborúja V: A Birodalom visszavág – Hadid nővérek (Bella: Rag & Bone dzseki és nadrág, Gigi: Burberry kabát és Rag & Bone csizma)
Fotó: Harper's Bazaar, Illusztráció: Brian Rood
Csillagok háborúja V: A Birodalom visszavág – Kaia Gerber (Vera Wang ruha)
Fotó: Harper's Bazaar, Illusztráció: Brian Rood

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek