Starity

Félelem-faktor

2010. október 27. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lámpaláz? Megbotlás? Hangszálpara? Bizonyítani több millió ember előtt? A Cool TV kiderítette, mitől rettegnek a legjobban az énekesek egy-egy élő show előtt.

hirdetés
Félelem-faktor

A profi énekesek között is akad olyan, aki minden egyes fellépése előtt lámpalázzal küzd, de szinte mindenkiről elmondható, hogy van valamilyen félelme, ami felvillan a színpadra lépés előtt. Az X című műsorban utánajártak annak, hogy az X-Faktor énekesei mitől tartottak a legjobban a második élő show előtt. 

„Eddig teljesen más stílust képviseltem, és valószínűleg ez nagyon új lesz. Az emberek máshoz szoktak hozzá, ezt mindenki teljesen máshogy látja majd”– mondta Király L. Norbert.

Azonban nem csak Norbi aggódott a nagy megmérettetés előtt. Wolf Kati és Janicsák Veronika is ugyanattól a dologtól rettegtek: attól, hogy élő adásban esnek majd el a színpadon.

„Nekem a rémálmom, hogy eltaknyolok a színpadon. A főpróbán ugyan nem estem el, de megbotlottam rendesen. Végül valahogy kivágtam magam” – mondta Wolf Kati az X-ben.

A friss kismama, Shodeinde Dorka legnagyobb félelme pedig az, hogy cserbenhagyják hangszálai, és egy ici-pici hang se jön ki a torkán, mikor feláll a színpadra, hogy elkápráztassa a közönséget. Hiába, egy élő show már csak ilyen.

További érdekes dolgok tudhatóak meg a versenyzőkről a Cool TV X című műsorában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek