Starity

Újabb főszereplő távozott az Éjjel-nappal Budapestből

2017. november 08. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor háttérműsorában tevékenykedik a színésznő, emellett zenei karrierjének építésére kíván összpontosítani.

hirdetés

Az RTL Klub napi sorozatában négy és fél éven át Alexát alakító Koholák Szandra nemrég búcsút vett az Éjjel-nappal Budapest szereplőgárdájáról, hogy a jövőben egyéb projektekre fókuszálhasson. Saját elmondása szerint műsorvezetői pozíciója új kihívást jelent számára, ám emellett nem szeretné elhanyagolni az éneklést sem – reményei szerint jövő tavasszal már egy magabiztosabb lányt láthatnak rajongói új kisfilmjében. Terveiről és érzéseiről a Reggeli című műsorban vendégeskedve mesélt Peller Anna és Lukács Miki műsorvezetőknek.

Az itt töltött időszak volt az igazi gyerekkorom, itt nőttem fel igazán. Megtanultam alkalmazkodni, közösségben élni, megértőbb, türelmesebb és befogadóbb lettem. Rengeteg dolog van, amit sohasem felejtek el. Például a két klipforgatást, amiket nagyon élveztem. A folytatásban is szeretnék a zenével foglalkozni, és persze az X-Faktorban is láthatnak majd a nézők.

Fotó: Facebook / Koholák Szandra

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek