Starity

Jót tett a rehab! Aaron Carter évek óta nem nézett ki ilyen jól!

2017. november 11. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy az énekesnek egészségügyi állapota miatt étkezési problémái vannak, ám úgy tűnik, megtalálta a megoldást, miképp egyen jókat úgy, hogy közben egészséges is maradjon.

hirdetés

Aaron Cartert sokszor és sokan piszkálták a megjelenése miatt, hiszen felnőtt férfi létére igen sovány volt az elmúlt években. Ennek hátterében rekeszsérve állt, ami megakadályozta abban, hogy jóízűen egyen, de nemrég bejelentkezett egy klinikára, ahol hathatós segítséget kapott és sikerült felszednie magára pár kilót, így sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Mindössze két hónap alatt felhíztam 52 kilóról 72-re. Csodálatosan érzem magam! 2018, készen állok!

– írta az énekes az Instagramon.

Az E! Online úgy tudja, Aaron szeptemberben ment rehabra, hogy a testi-lelki egészségére fókuszálhosson, és láthatóan jót is tett neki a kezelés, hiszen nemcsak remekül néz ki, de jól is érzi magát, amire régóta nem volt példa.

Alapvetően evészavarom van. Az emberek ugyanúgy kibeszélnek a külsőm miatt, mint annak idején a középiskolában tették. Igen, sovány vagyok. Nagyon stresszes voltam és sok szarságon mentem át, és úgy éreztem, meg kell magyaráznom, miért vagyok ilyen kibaszott vékony, mert állandóan ezt kérdezgetik tőlem. Igen, tudatában vagyok az állapotomnak. Sok rossz dolgon mentem keresztül, ami miatt még jobban stresszeltem, ráadásul rekeszsérvem is van. Amikor idgeskedek, egyáltalán nincs étvágyam, többet is dohányzok. Néha azt kívánom, bár jobban festenék vagy képes lennék többet enni, mint mások

– nyilatkozta áprilisban.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek