Starity

The Crown: Amit tudni kell a 3. évadról

2017. november 19. 12:12   |   Szerző: rensiik

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Netflix népszerű sorozatának második évada körülbelül 1 hónap múlva kerül bemutatásra, ám a készítők már most elárultak néhány információt a 3. évadról.

hirdetés
The Crown: Amit tudni kell a 3. évadról
Fotó: Netflix

LECSERÉLIK A SZEREPLŐ GÁRDÁT

Minden egyes évaddal, ahogy bemutatnak egy bizonyos időszakot, az uralkodó család tagjai gyorsabban öregszenek, mint az őket megformáló színészek. Ezért a készítők azt a döntést hozták, hogy a szereplőket lecserélik a második évad után.

Megszabadulnak tőlünk. Két évad után, ennyi volt. Elmegyek.

– nyilatkozta Claire Foy a Vulture magazinnak, tavaly decemberben, aki a sorozatban II. Erzsébet királynőt alakítja.

A Netflix nemrég bejelentette, hogy a 43 éves Olivia Coleman fogja át venni Claire helyét, és a következő 2 évadban ő lesz az uralkodónő. A sorozat készítője, Peter Morgan elmagyarázta az okát a cserének:

Úgy érzem, amíg elérünk a történetben 1964-ig, megpróbálunk Claire-rel a lehető legtovább dolgozni, anélkül, hogy öregítő sminket használjunk. Nem tehet róla, hogy ilyen fiatal. 

Annak ellenére, hogy Fülöp herceg cseréje még bejelentésre vár, az eddig őt alakító Matt Smith teljesen készen áll átadni a szerepét, ahogy tette a Ki vagy, doki? szerepével is.

Nehéz volt feladni a Doctor szerepét, mert örökké akarod játszani, de tudod, hogy nem teheted. Peter már írja Thatcher és Diana szerepét is a negyedik évadhoz, én pedig nem tudom majd játszani az akkori Fülöpöt. Őszintén kíváncsi vagyok, hogyan fog alakulni a sorozat.

– magyarázta. 

Olivia Coleman kissé tart, milyen lesz átvenni Claire helyét.

Támogatott engem. Azt mondta, nagyszerű korszak lesz, mindenki elképesztő benne; a támogatása kifogástalan... Én csak félek, mert nem én akarok az lenni, aki elcseszi az egészet.

Úgy tűnik, a félelme egyenlő arányban párosul a lelkesedéssel. Nevetségesen izgatott vagyok, mióta megkaptam a szerepet. Próbálok megfelelni – nyilatkozta a Radio Times-nak

CAMILLÁT A HARMADIK ÉVADBAN MUTATJÁK BE

Áprilisban a BFI & Radio Times Television Festival-on, Suzanne Mackie producer elárulta, hogy Camilla, aki Károly herceg második felesége és cornwalli hercegné, a harmadik évadban fog először feltűnni.

Azt is elmondta, hogy a harmadik és negyedik évad „feltérképezett’’.

Camilla és Károly a 70-es évek elején kezdtek randizni, ami teljesen passzol a harmadik évadba; alig várjuk, mit hoz ki Morgan az ő botrányos kapcsolatukból.

A HARMADIK ÉVAD A 60-AS ÉVEK KÖZEPÉN FOG KEZDŐDNI

Állítólag a második évad elviszi egészen 1964-ig az uralkodó családot, és ha Morgan betartja az időrendi szerkezetet, akkor a harmadik évad pont ott fog kezdődni, ahol az előzőben megszakították.

Ez lesz a Wilson korszak

– arra utalva, hogy Harold Wilson volt a miniszterelnök 1964 és 1970, valamint 1974 és 1976 között.

A harmadik évadot várhatóan jövőre mutatják be, ám addig még előttünk van a teljes második évad, a megszokott színészekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek