Starity

Lindsay Lohan két fontos szerepet is elhalászott Danielle Panabaker elől

2017. november 18. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Danielle egy podcast keretein belül vallott arról, miképp golyózta ki két filmből is kolléganője.

hirdetés

Michael Rosenbaum készített interjút Danielle Panabakerrel, aki elárulta, Lindsay Lohan nem egy, hanem két filmszerepet is elhalászott előle a 2000-es évek elején. Az egyik a 2003-ban bemutatott Nem férek a bőrödbe főszerepe volt, a másik a 2004-es Bajos csajoké.

Amikor Los Angelesbe jöttem, meghallgattak a Nem férek a bőrödbe főszerepéért. Ez volt az egyik első képernyős tesztem. Andrew Gunn volt a producer, a rendező pedig Mark Waters. Nem nekem adták a szerepet, nyilvánvalóan. Később megkaptam a Bajos csajok forgatókönyvét és imádtam, ráadásul azt a filmet is Mark rendezte. Elmentem a meghallgatásra, a Paramount aztán behívott a felolvasásra is és minden ment a maga útján. Eredetileg engem és Lindsay-t nézték ki a szerepre. Őt egyébként Regina George szerepéért hallgatták meg, de aztán az utolsó pillanatban cseréltek, így kiestem. Jól kisírtam magam. Nagyon szomorú voltam miatta

– elevenítette fel a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek