Starity

Újra hallat magáról a K.A.R.D

2017. december 04. 23:11   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok rajongó várta a K.A.R.D visszatérését, amire november 21-én sor is került. Új minialbummal és videoklippel szolgált a kvartett.

hirdetés

Nyáron debütált hivatalosan a K.A.R.D, s most három hónap elteltével ismét új anyaggal szolgált rajongóinak. A co-ed formáció You & Me címre keresztelt új, immáron második középlemezével jelentkezett, továbbá a You In Me videoklipje is elérhetővé vált.

A főcímdal egy EDM, tropical house stílusú nótára sikeredett, ami egy hullámzó kapcsolatról szól és a hozzá forgatott klip meglehetősen tragikus, félelmetes kimenetelű lett – jól bemutatva a szerelmi történet érzelmeit. A tagok elmondás szerint nem volt könnyű számukra eljátszani egymás kedvesét és úgy tenni, mintha egy pár lennének; de a kisfilm láttán elmondható, kihozták magukból a maximumot és megtettek minden tőlük telhetőt, hogy jól bemutassák színészi képességeiket. Íme!

A EP digitális formátuma összesen a hat tételt sorakoztat fel (plusz hárommal egészül ki a fizikai verzió), s a dalok megírásában ezúttal is segédkezett J.Seph és BM.

A dallista:

  1. Into You
  2. Trust Me (J.Seph & Jiwoo ver.)
  3. Push & Pull
  4. 지니까
  5. You In Me
  6. Trust Me (BM & Somin ver.)
  7. Into You (Inst.) (csak a fizikai formátumon szerepel)
  8. You In Me (Inst.) (csak a fizikai formátumon szerepel)
  9. Trust Me (KARD ver.) (csak a fizikai formátumon szerepel)
A fizikai és a digitális formátum borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek