Starity

Betty Who menyasszony lett

2017. november 22. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 26 éves énekesnő az Instagramon tudatta rajongóival, hogy ezentúl menyasszonyként tengeti mindennapjait.

hirdetés

Oké, @zcassar azt hiszem, hozzád megyek. A legjobb barátomnak ezentúl százszor keményebben kell dolgoznia ahhoz, hogy megszabaduljon tőlem. Ma én vagyok a világ legszerencsésebb lánya és persze a többi napon is, már csak azért is, mert elmondhatom magamról, hogy ismerlek téged

– írta a lenti kép kíséretében a közösségi oldalon Betty Who szerelmének, Zak Cassarnak címezve, aki így írt a nagy napról az Instagramon:

Tegnap eljegyeztem a legjobb barátomat és lelki társamat, @bettywho-t. Totál kivoltunk, nem is emlékszem, mi mindent mnondtunk egymásnak a pillanat hevében. Már egy ideje terveztem, hogy megkérem a kezét, de semmi sem tűnt tökéletesebbnek egy olyan pillanatnál, mint amikor velünk vannak a rokonaink és barátaink. Az elmúlt három év életem legjobb időszaka volt, és alig várom, hogy tovább folytatódjon veled az oldalamon, és hogy megadhassak neked minden kalandot, amit megérdemelsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek