Starity

Az X-faktor első szerelmespárja

2010. október 27. 21:09   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vastag Tomit és Kőrös Mimit gyengéd szálak fűzik egymáshoz. Egy informátor szerint a két fiatal teljesen egymásba habarodott.

hirdetés
Az X-faktor első szerelmespárja

A fiatalok állítólag teljesen egymásba habarodtak, Vastag Tamás és Kőrös Mimi egymás kezét sem akarják elengedni, egy neve elhallgatását kérő informátor szerint.

„Nagyjából másfél héttel ezelőtt láttam őket együtt egy szórakozóhelyen. Nem is próbálták eltitkolni, hogy van közöttük valami. Míg a többiek beszélgettek, ők majd' négy órán keresztül folyamatosan csókolóztak, ölelkeztek egymással. Egész este úgy turbékoltak, mint a galambok” – mondta a Blikknek az informátor.

Úgy tűnik, Tomi hamar túltette magát a szakításon. Október elején még arról mesélt, hogy nemrég ért véget kapcsolata barátnőjével, melynek nem ő vetett véget.

„Annak idején Csabin kívül még Anna biztatott, hogy nevezzek be a versenybe; ha ő nincs, most biztosan nem lennék itt. Az a rossz, hogy ha hátranézek, ő már nincs mögöttem. Szeretném neki megmutatni, hogy lett belőlem valaki” – nyilatkozta korábban Tomi, aki azt is bevallotta, hogy elválásukban nagy szerepet játszhatott, hogy túlságosan óvta szerelmét mindentől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek