Starity

Taylor és Cory együtt dalol

2010. október 28. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears után Taylor Swift is feltűnik a nagy sikerű Glee című sorozatban. A dolog érdekessége az, hogy Taylor expasija a sorozat egyik főszereplője, bár ez egyiküket sem zavarja.

hirdetés
Taylor és Cory együtt dalol

A 21 éves countryénekesnő szerepet kapott a 2. évadnál tartó Glee című vígjátéksorozatban. A szerepéről egyelőre nem sokat lehet tudni, hiszen a készítők minden sztárvendég feltűnésével igazi meglepetést akarnak okozni a rajongóknak.

Taylor kisasszony a hírek szerint már alá is írta a szerződést, így biztosan együtt fognak forgatni Cory Monteith színésszel, aki a sorozatban Finn karakterét alakítja. A hír azért érdekes, mert Taylor és Cory között állítólag több volt, mint barátság. Ha lehet hinni a szóbeszédnek, akkor Taylor ráadásul nem is csak egy epizód erejéig tűnik fel a nagy sikerű zenés sorozatban. Úgy hírlik, a készítők több epizódon keresztül szeretnék látni a szőke szépséget.

„Többször szó esett arról, hogy én is szerepelhetnék a sorozatban. Sokat beszélgettünk a producerekkel, és már az elején igent mondtam, de a részletek miatt kicsit elhúzodott a dolog. Egyelőre úgy tűnik, hogy többet fogok zenélni, mint énekelni” – nevetett Taylor Swift.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek