Starity

Klippremier: James Arthur – Naked

2017. december 01. 14:02   |   Szerző: lovelife23

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves X-Faktor győztes új videoklippel jelentkezett, amit a rajongók nagy izgalommal vártak már.

hirdetés
Klippremier: James Arthur – Naked
Fotó: https://www.facebook.com/JamesArthur/

A mai napon, december 1-jén jelent meg James Arthur legújabb videója, ami a Naked című dalhoz készült. Maga a szám egy héttel ezelőtt jelent meg és hamar a dallisták vezető helyét foglalta el, így várható volt, hogy kisfilm is érkezni fog hozzá.

A klipben James műsorvezetőt játszik, párját alakító hölgy pedig Cressida Bonas, aki Harry herceg ex barátnője, így nagy port kavart a brit médiában. A videó hangulata egyébként nagyon romantikus és a régi időket hozza vissza, a nézőnek olyan érzése támad, mintha részesévé válna a történéseknek, a különböző perspektíváknak hála. Valamint a dalban megtalálhatóak a gospelre jelemző jegyek is, ami akár James új zenei irányzatát is jelentheti.

A gospel nagyon közel áll a szívemhez,  kifejezetten kedvelem mostanában. Nem vagyok különösebben vallásos ember, de az a zene, nagyon nagy erővel bír.

Ezenkívül a klip azért is érdekes, hiszen ez teljesen eltérő James eddigi stílusától, ami már megmutatkozott a legutóbbi mini turnéja során is. Ez a tegnapi nappal ért véget, így valószínűleg ezekután harmadik nagylemeze munkálataival lesz elfoglalva, és, ha minden jól megy, jövő évben már hallhatjuk is az elkészült korongot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek