Starity

Lemezbemutató nagykoncertet ad Király Viktor

2017. december 05. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjaink egyik legnépszerűbb magyar énekese december 22-én 20 órától a budapesti MOM Sport Rendezvényközpontban adja elő először új albumán szereplő dalait.

hirdetés
Lemezbemutató nagykoncertet ad Király Viktor

Az elmúlt időszakban több tévéműsorban is feltűnő Király Viktor teljes gőzzel készül és fókuszál decemberi nagykoncertjére.

A negyedik Megasztár-sorozat győztese hónapok óta Amerika és Magyarország között ingázva dolgozik vadonatúj lemezén többek közt olyan neves zeneszerzőkkel, mint Závodi Marcel vagy Doma. A jóképű énekes karrierje utolérhetetlenül ível felfelé. Kedvessége és profizmusa lenyűgözi a közönségét, színpadi jelenléte, hangja és kisugárzása utánozhatatlan.

A minőség, profizmus, elegancia, trendiség a védjegye. Király Viktor év végén megjelenő albumában több múltbéli emléket is feldolgoz gyerekkoráról illetve a szerelemről.

Olyan zenék lesznek a lemezen, amik nagyon közel állnak hozzám. Nagyzenekarral, fúvósokkal, táncosokkal készülünk a nagykoncertre.Igazi hullámvasút lesz tele érzelmes és pörgős dalokkal

– fogalmazott az előadó.

Az album megjelenésének pontos időpontját egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy legalább egy hónappal a december 22-i koncert előtt piacra dobják, így a nagyközönség is megismerheti.

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Fantasztikus  hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek, hogy minőségi szórakoztatást nyújtsanak  a közönségnek.

Jegyvásárlás

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek