Starity

Az MTV visszahozza a Jersey Shore-t

2017. december 05. 15:03   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jersey Shore Reunion annyira jól sikerült, hogy az MTV úgy határozott, visszahozza a valóságshow-t 2018-ban a már jól ismert szereplőkkel.

hirdetés
Az MTV visszahozza a Jersey Shore-t

Nyár végén a Jersey Shore szereplők nagy része visszatért a partra egy újraegyesülés erejéig, ám akkor Ronnie Magro nem tudott részt venni a forgatásokon a Where Are They Now című film munkálatai miatt.

Úgy tűnik a Family Vacationra keresztelt új évadban sem lesz teljes a szereplőgárda, 
és nem is a már megszokott bulizós csapat tér vissza. Ezúttal a családon lesz a hangsúly. A show-ban részt vevő nevek a következők: Deena Nicole Cortese, Paul "Pauly D" Delvecchio, Jenni "JWOWW" FarleyVinny Guadagnino, Ronnie Ortiz-Magro, Nicole "Snooki" Polizzi és Mike "The Situation" Sorrentino

Akik követik az egyes szereplőket a közösségi médián, azok bizonyára tudatában vannak, hogy a reality végetérte után is tartották a kapcsolatot egymással a szereplők. Bár néhányan már házasságot kötöttek és családot alapítottak, a jó viszony megmaradt a szingli tagokkal is. Az egyetlen személy, aki nem jelezte a visszatérést, az Sammi "Sweetheart" Giancola. Sammi manapság a saját divatmárkájával, a Sweethert Style-lal van elfoglalva. Távolmaradásának legvalószínűbb oka az, hogy nem szeretne találkozni egykori kedvesével, Ronnie-val. Az ajtó bezárult és hosszú ideig zárva is maradmondta Sam, aki jelenleg boldog párkapcsolatban él, és úgy érzi az exével való forgatás tiszteletlenség lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek