Starity

Az MTV visszahozza a Jersey Shore-t

2017. december 05. 15:03   |   Szerző: LadyAly

A Jersey Shore Reunion annyira jól sikerült, hogy az MTV úgy határozott, visszahozza a valóságshow-t 2018-ban a már jól ismert szereplőkkel.

hirdetés
Az MTV visszahozza a Jersey Shore-t

Nyár végén a Jersey Shore szereplők nagy része visszatért a partra egy újraegyesülés erejéig, ám akkor Ronnie Magro nem tudott részt venni a forgatásokon a Where Are They Now című film munkálatai miatt.

Úgy tűnik a Family Vacationra keresztelt új évadban sem lesz teljes a szereplőgárda, 
és nem is a már megszokott bulizós csapat tér vissza. Ezúttal a családon lesz a hangsúly. A show-ban részt vevő nevek a következők: Deena Nicole Cortese, Paul "Pauly D" Delvecchio, Jenni "JWOWW" FarleyVinny Guadagnino, Ronnie Ortiz-Magro, Nicole "Snooki" Polizzi és Mike "The Situation" Sorrentino

Akik követik az egyes szereplőket a közösségi médián, azok bizonyára tudatában vannak, hogy a reality végetérte után is tartották a kapcsolatot egymással a szereplők. Bár néhányan már házasságot kötöttek és családot alapítottak, a jó viszony megmaradt a szingli tagokkal is. Az egyetlen személy, aki nem jelezte a visszatérést, az Sammi "Sweetheart" Giancola. Sammi manapság a saját divatmárkájával, a Sweethert Style-lal van elfoglalva. Távolmaradásának legvalószínűbb oka az, hogy nem szeretne találkozni egykori kedvesével, Ronnie-val. Az ajtó bezárult és hosszú ideig zárva is maradmondta Sam, aki jelenleg boldog párkapcsolatban él, és úgy érzi az exével való forgatás tiszteletlenség lenne.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek