Starity

Cassie a daganat ellen

2010. október 28. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cassie-nak már gyermekkorában az volt az álma, hogy modell legyen. Teljesült is, amire vágyott, de akkoriban egy megrázó hírrel is kellett szembesülnie az egész családnak.

hirdetés
Cassie a daganat ellen

Cassie édesanyja daganatos beteg volt, és ezt  akkor már a második alkalommal diagnosztizálták nála. Először abban az időben, amikor az énekesnő még csak 7 éves volt. Emellett a nagyanyja szintén harcolt a betegséggel. Azonban mára mindketten kigyógyultak a ebből, és teljes életet tudnak élni.

Többféle daganatos megbetegedésben szerepet játszik az öröklődés. Ettől félve, Cassie elment egy szakorvoshoz, aki megállapította, hogy szerencsére nincs nagy esélye, hogy örökölte, hiszen az öröklődő daganatok általában fiatal korban jelennek meg.

Most a népszerűsége révén próbálja felhívni a figyelmet a rendszeres vizsgálatok fontosságára. Az anyja és nagyanyja esete élő bizonyíték arra, hogy a korai felismeréssel később egészséges életet lehet élni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek