Starity

Mariah Carey-ék megerősítették: jön a baba

2010. október 28. 18:06   |   Szerző: dorottyavegh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mariah Carey és Nick Cannon tavaszra várják első babájukat. Az állapotát Mariah a legnagyobb ajándéknak gondolja a Földön.

hirdetés
Mariah Carey-ék megerősítették: jön a baba

A pár első gyermeküket tavaszra várja. A témáról adtak egy exkluzív interjút az Access Hollywoodnak a héten, hogy megerősítsék a hírt.

Mariah Carey elmondta, hogy ez mennyire befolyásolja a munkáját, a közelgő karácsonyi albuma előkészületeit, valamint a döntést, hogy megosztotta a külvilággal a boldog hírt.

Továbbá az interjúból kiderül, hogy Mariah-nak 2 évvel ezelőtt volt egy vetélése (az ünnepek alatt szerették volna elmondani a családnak, de mire eljött volna az ideje, kiderült, hogy már nem terhes).

„Ez a megrázkódtatás nagyon nehéz volt mindkettőnknek,  nagyon nehéz és sötét érzés volt. Amikor ez megtörtént... nem mondtam el senkinek sem. Ez nem volt könnyű!” – mondta Mariah.

Miután megtörtént a vetélés, Nick azt mondta, hogy a tapasztalataik tették őket erősebb párrá, és hogy csodálja Mariah erejét.

„Ez biztosan közelebb hozott minket egymáshoz. Ez megerősítette a kapcsolatunk... Mariah nagyon jól kezelte” – mondta.

„Ez a legnagyobb ajándék a Földön” – fűzte hozzá az énekesnő.

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek