Starity

Íme a Netflix válasza a Westworldre

2017. december 14. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan azt mondják, hogy az Altered Carbon a Netflix válasza az HBO sorozatára, a Westworldre.

hirdetés

Jövő februárban debütál a Netflix új sorozata, mely az Altered Carbon címet kapta. Egyesek szerint ez a "válasz" az HBO sorozatára, a szintén mesterséges intelligenciát a középponta állító Westworld-re.

A sorozat alapja Richard Morgan Valós halál című könyvén nyugszik, de mellette több filmből is merített, mint például a Szárnyas fejvadász vagy akár a Johnny Mnemonic, de sokaknak a Mátrix is beugrik a trailert nézve.

A történet szerint az emberiség eljutott arra a fejlettségi szintre, hogy képesek vagyunk digitalizálni tudatunkat, így ha meg is halunk, akkor egy másik testbe áttöltve továbbra is élhetünk. A sztori a 25. században játszódik és egy Takeshi Kovacs nevű katonáról szól, akinek már 500 éve digitalizálják a tudatát. Újabb megbízás miatt ébresztik fel és küldetése során több szabályt is megszeg és nagy valószínűséggel ezúttal végleges halállal fog távozni. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd mint Joel Kinnaman, James Purefoy, Renee Elise Goldsberry, Martha Higareda , Ato Essandoh, Chris Conner, Will Yun Lee és Dichen Lachman. 

Az Altered Carbon első évada 2018. február 2-án indul útjára a Netflixen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek