Starity

Eminem sztirptízbárokba jár csajozni

2017. december 19. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper elárulta, hogy bár több különböző módon is megpróbált szert tenni egy barátnőre, továbbra is szingli.

hirdetés

Eminem szerelmi életéről viszonylag kevés szó esik a sajtóban, ami nem véletlen, hiszen a 45 éves rapper féltve óvja magánéletét a nyilvánosságtól. A Vulture magazinnak adott interjújában mégis elárulta, hogy bár keresi a szerelmet, tévednek azok, akik azt hiszik, magányos.

Kemény dolog ez. A válásom óta randiztam pár nővel, de egyik kapcsolat sem jutott el arra a szintre, hogy nyilvánossá akartam volna tenni a viszonyt. Megismerkedtem nőkkel a Tinderen keresztül, valamint sztriptízbárokba is jártam. Mit is mondhatnék? A sztirptízbárokba azért jártam, hogy felszedjek csajokat. Érdekes időszak volt számomra. Hogy magányos vagyok-e? Nem. Jól vagyok, köszönöm kérdésed!

– mondta a rapper, majd hangot adott abbéli véleményének is miszerint hosszú utat járt be és sokat fejlődött a jelleme, hiszen míg korábban homofób megjegyzésekkel illette az azonos nemű szerelmeseket, mostanra teljes mértékben elfogadta, mi több, pártolja őket.

Biztos vagyok abban, hogy az emberek korábban félreértették azt, amit csináltam. Nem vagyok tökéletes, és minden bizonnyal időnként túl messzire mentem azzal, amit mondtam, de úgy vélem, a jelenlegi életem a példa arra, hogy megváltoztam. Úgy értem, nemcsak alkalmam nyílt megismerkedni például Elton Johnnal, hanem barátok is lettünk. [A zenész köztudottan meleg, azért hozta fel ezt a példát. – a szerk.]

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek