Starity

Papa Roach-klippremier: Burn

2010. október 29. 08:08   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kaliforniai Papa Roach összedobta legeslegújabb videóját, melynek címe Burn. A dal a bosszúállásról szól. Senki nem játszhat büntetlenül másokkal, ha mégis így történik, méltó „jutalmat” kap.

hirdetés
Papa Roach-klippremier: Burn

A Papa Roach augusztus 31-én megjelent Time for Annihilaton című lemezéről ma jelent meg a soron következő második minifilm. Az album összetett, hiszen a kilenc élő felvétel mellett öt teljesen új dal is megtalálható a korongon.

Az öt track közül a szerencsés választás a Burn című számra esett, melyet Jacoby Shaddix, Tobin Esperance és Bobby Huff írt. A dal április 17-én született meg, és kislemez formájában is megtalálható. A klipforgatásra szeptember 5-én került sor.

A kisfilm rendkívül egyszerű, hisz a mondanivaló a dalban van. Egyetlen helyszínen játszódik, két főszereplője van: a zenekar és egy középkorú férfi. Ha figyelmesen végignézzük a videót tanui lehetünk a bosszúállás trükkös példájának. És megint összehozták.

A videoklip itt megnézhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek